Over Limestone Applications

Sinds de oprichting van Limestone Applications in Oktober 2011 hebben wij met succes mensen geholpen om hun wensen in vervulling te laten gaan. Of het nou gaat om een simpele website van een paar pagina's of een geavanceerd mainframe, wij zijn altijd bereid met u mee te denken. Daarnaast kunnen wij u bijna alles bieden op het gebied van websites of webapplicaties. Dat is de reden dat onze websites net even dat extra stukje persoonlijkheid kunnen bieden waarmee u u kunt onderschieden van de rest

Met behulp van talen als PHP, HTML, CSS, Javascript, MYSQL, JQUERY en AJAX kunnen we uw wensen wat betreft uw website zo goed mogelijk benaderen.

Ons motto?

Onze denkwijze over websites verschilt van die van andere bedrijven. Tegenwoordig zijn over het algemeen websites druk en chaotisch, terwijl websites uiteindelijk het doel hebben om mensen snel en duidelijk te informeren. Deze twee dingen gaan niet samen. Daarom werken wij met het motto 'KISS' ofwel 'Keep It Simple Stupid'. Wij houden uw websites graag zo duidelijk mogelijk voor de bezoeker.

Wat kunt u verwachten?

Indien u met ons een werkrelatie begint zullen wij u zo goed mogelijk door het ingewikkelde productieproces begeleiden. We houden u op de hoogte en informeren u waar nodig. Tijdens het werkproces kunt u volledige inzet van ons verwachten, want we nemen geen genoegen met half werk.

Copyright© 2012 Limestone Applications
Agreements | Contact