Software

Welkom op de pagina van onze software. We ontwerpen websites, webapplicaties en mainframes. Heeft u vragen over één van onze sites? Neem dan gerust contact op met ons en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Neem gerust een kijkje op de sites die wij in het verleden gemaakt hebben door hieronder op één van de links te drukken.


Website voor Plexus

Plexus is een opstartende psycho-energetische praktijk die Limestone Applications om hulp vroeg bij de moeilijkheden die spelen bij het opstarten van een bedrijf. Er moest een website komen, er moesten visitekaartjes gedrukt worden en briefpapier ontworpen worden. Dit alles moest een overzichtelijk en samenhangend geheel zijn.

Als basis van de website en de visitekaartjes is er een schilderij gekozen. Dit schilderij biedt in alle opzichten een inspiratie voor het productieproces. Het kleurenpalet op de website is zo gekozen dat het schilderij het middelpunt van de aandacht vormt.


Website voor Artsmusic

Artsmusic is een opnamebedrijf wat eigenlijk nooit in websites was geinteresseerd. Het had al een lange tijd een website die niet onderhouden kon worden vanwege de beperkingen die een statische site met zich meebrengen. Niemand anders dan de website-maker kon de website veranderen. Als er een tekst veranderd moest worden, duurde dit maanden aangezien er contact opgenomen moest worden met de website-maker.

Daarom heeft Limestone Applications een website voor Artsmusic gemaakt waarbij alles zelf aan te passen is. Van afbeeldingen tot teksten.


Website voor De Ander

Het coachingbedrijf De Ander vroeg Limestone Applications om een website te bouwen die flexibel en goed geintegreerd was met LinkedIn. De website is ontworpen met de kleur groen in het achterhoofd. De kleur is bewust gekozen om zijn energieke en frisse karakter. Dat waren de kenmerken die De Ander wilde uitstralen.

Dankzij het minimalistische design blijft de aandacht van de bezoeker waar hij hoort te zijn; de tekst.


Website voor Gitaarschool Schiebroek

Gitaarschool Schiebroek heeft ons gevraagd een kleinschalige en controleerbare website te maken die de klant meteen laat weten waar hij aan toe is. Door het rustgevende en simplistische design wordt de klant niet overrompeld door informatie die hij niet nodig heeft. De klant kan zo zelf de informatie opzoeken die hij nodig heeft zonder daarbij gehinderd te worden. Door het Advanced CMS kan Gitaarschool Schiebroek gemakkelijk zelf de inhoud van de website veranderen zodat deze zo up to date mogelijk blijft.

"Ik wist niet dat de inhoud van je website veranderen zo gemakkelijk was!"
- Gitaarschool Schiebroek


Advanced CMS

De inhoud van een website bepaalt mede of de klant terugkomt of niet. Met regelmatige updates van berichten houd je de aandacht van de potentiele klant vast en zorg je dat de klant wil terugkomen op de website. Helaas kost het veel tijd en moeite om je website regelmatig te verversen met nieuwe updates. Het Advanced Content Mangament System zorgt voor een gebruiksvriendelijke en doelgerichte werkomgeving waardoor u niet onnodige tijd verspilt met het veranderen van uw website.

Bekijk de demo door op de link hieronder te klikken. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.


Webapplicatie voor Quintone

Quintone is een klein productiebedrijf voor cd's. Ze hebben al veel cd's op hun naam staan ze weten daarom als geen ander hoeveel werk het kan zijn om de productie van een cd gestroomlijnd te laten verlopen. Toen Quintone Limestone Applications voor een webapplicatie vroeg, werd er gekeken wat er gedaan kon worden. Uiteindelijk is er een geavanceerde webapplicatie gecreëerd die de productie van cd's optimaal zal laten verlopen.

De webapplicatie van Quintone is een geavanceerd systeem dat ervoor zorgt dat alle elementen voor een cd-productie op een overzichtelijke manier bij elkaar gehouden kunnen worden.


Website voor L33T

L33t is een enthousiaste studentenband. L33T vroeg ons voor een persoonlijke website die toch complete integratie heeft met alle belangrijke social media van tegenwoordig. De site moest anders zijn dan andere sites; daarom is er gekozen voor een compleet andere opzet. Met behulp van animaties en realtime updates is de site volledig up-to-date.

Neem gerust een kijkje op de site.


Website voor Hair Art

Toen Hair Art ons vroeg een website te maken, zijn we meteen om de tafel gaan zitten. Hair Art had slechte ervaringen met websites qua inhoud dus daar moest iets op bedacht worden. Toen we vertelden over CMS (Content Mangament System) was Hair Art meteen enthousiast. Nu kon de eigenaar van Hair Art zelf de inhoud van de site wijzigen zonder onnodige omwegen.

De site voor Hair Art heeft een op maat gemaakt CMS dat ervoor zorgt dat de inhoud zo gemakkelijk en simpel mogelijk beheert kan worden.


Webapplicatie voor Melanchthon Sport

De sportsectie van de middelbare school Melanchthon Schiebroek deelt elk jaar tientallen formulieren uit aan leerlingen voor de keuzedagen. Iedere leerling moet hierbij een aantal sporten kiezen die hij of zij leuk vindt om te doen. Dit kost bergen met papier en veel tijd. Daarom vroeg het Melanchthon Schiebroek Limestone Applications voor een webapplicatie die dit proces zou versnellen.

De webapplicatie voor Melanchthon Sport bevordert het keuzeproces van de leerling richting de docent. De leerling kiest en met een paar muisklikken heeft de docent alle benodigde informatie.


Webapplicatie voor Melanchthon Absenten

Elk jaar zijn er honderden leerlingen die tijdens toetsen absent waren. De ouders moeten hiervan op de hoogte worden gebracht. Dit kost honderden euro's aan postzegels en briefpapier. Om deze onnodige kosten te schrappen benaderde het Melanchthon Schiebroek Limestone Applications. Het Melanchthon vroeg voor de ontwikkeling van een webapplicatie die deze duizenden brieven kon vervangen door mailtjes.

Na een aantal maanden productietijd was de applicatie af en kon het in gebruik worden genomen. Sindsdien bespaard het Melanchthon honderden euro's per jaar.

Copyright© 2012 Limestone Applications
Agreements | Contact